11 Ağustos 2009 Salı

Aslında PWA başladı....

Ama konumuz o değil. Haftasonumu İzmir Yarış Pisti taklidi yapan çölde güneş enerjili araba ve hidromobil peşinde koşarak geçirdim. Zaten her sene organizasyonla daha bir alakasız hale gelmemden kelli, bu sene hiç çekinmemiş ve sadece son iki gününe katılmış idim, madem son iki gün oradayım, daha bir hırpalayayım dedim kendimi. İş bu yüzden yanık ve çizik içinde bacaklarım var, ama şikayetçi değilim. Zira Formula-G ve Hidromobil sevdiğimiz organizasyonlar, ayrıca we love Tübitak.



Fotoğrafların hepsine daha bakmadığım için az ve öz fotoğraf koymaktayım şimdilik. Şimdilik değil, sanırım başka fotoğraf eklemem buraya yarıştan kalan. Ayrıca bazı takımlar eksikti yarışlarda, Arıba olsun, Boğaziçi Üniversitesi olsun, Saitem olsun... İyi mi oldu, kötü mü anlamadım, ama moral açısından takımlar daha iyi gibiydi.


Neyse işte, böyle, yorucu ama keyifli iki gün geçirdik. Şimdi yine yorucu ve keyifli bir hafta geçirmekteyiz-ki yılın en sevdiğim dönemlerinden biri PWA, sanırım bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Aşağıda da beni "Her Sürücüye Bir Nazar Boncuğu" kampanyamız dahilinde göreceksiniz. Ayrıca hastasıyım Tübitak gömleğimin:)


3 yorum:

Emir Bey dedi ki...

eray bey vardı orda istanbullu takımlardan birinin kaptanı hidromobilcilerden selamımı söyleseydiniz

Emir Bey dedi ki...

ayrıca görsellerin kralını yaptık orçun bey ile

nezihdarcin dedi ki...

Evet Eray bizim ekipten, yani Yıldız Teknik Üniversitesi Güneş Enerjili Sistemler Kulübünden (ytü-gesk) Makina Mühendisliği Öğrencisi, ben selamınızı ileteceğim, kim diyeyim ???