12 Eylül 2008 Cuma

Ayaklarıma bakarak yazıyorum bu başlığı

  • Ve ayaklarıma bakmamın hiçbir nedeni yok, sadece başlık bulamadım.
  • Geçen gün HTRyi kimden alsam diye forum forum fink atarken akampus adlı siteye denk geldim. Üniversiteyi seçtim, bir sürü fotoğraf albümü çıktı; albümlerden biri de PWA 2008-ne alaka lan? Ve bilin bakalım kimin resmi çıktı fotoğraflar arasından:Ne hoş ne hoş... Yani internette, benim kesinlikle haberdar olmadığım bir ortamda böyle bir fotoğrafım var. Hugo'nun (sağda, benim nereme baktığı belli olmayan) surat ifadesine dikkatinizi çekerim-ki bu fotoğrafın aslı (Frankie'nin çektiği) efsaneydi, alamadım ondan. Fotoğrafı inanılmaz sevdim, ama internette ne arıyo lan?! Ben zaten bikinili fotoğraflara antipatiyle yaklaşan bir insanım -çok merak eden olursa nedenini uzun uzun anlatırım. Buraya da koymayacaktım, ama hem olay komik hem de fotoğraf, üstelik zaten internette mevcut. Saygılar:)

  • Kipa'yı seviyorum. Tesco'nun ucuz, muhtemelen zehirli kırtasiye malzemelerini çok seviyorum. Bugün "suda çözünen kuru boya" buldum lan. Galip Hoca'da vardı, o yurtdışından almıştı, sonra ben burada da bulmuştum ama pahalıydı. Biliyordum ama bulacağımı. Yihahaha, çok mutluyum lan.
  • Haftaya çarşamba cümleten (annem-babam-ben) İstanbul'a gidiyoruz-geliyoruz, mis. İzmir'i, evimi çok seviyorum ama İstanbul'u, daha doğrusu İstanbul'daki hayatımı da özledim beh. İstanbul'da da pek acaip bi hayatım varmış gibi konuşmam ne güzelmiş. Neyse, döneyim de İstanbul'a, konser var, klip çekimi var, okul var en güzeli. Özledim ulan. Üyh...
  • Fazla neşeli, fazla mutlu ve zararlı bir insanım şu an. Neden bilmiyorum.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu yorumu başka bir iletişim şekli bulamadığım için yapıyorum. Tabi bu amacına uygun yorum yapmayacagim manasina gelmiyor :) Bu arada Bad luck and "Extreme " misfortune ....olması lazım rocko'daki fortune cookie yazısı :) Neyse sadede geleyim. Okulun gunes enerjili arac takimindayim ve bana www.solarcar07.boun.edu.tr sitesindeki (yeni site yapamadık) iletişim kısmında Anıl'a ait mail adresinden bana geri donebilirseniz memnun olurum.

October Swimmer dedi ki...

Tesco malları çürük,samimiyetsiz kalitesiz böh!!

5 yıl önce hayvani kalem setini çok ucuz bir fiyata görüp saldırmıştım yarısı 10cmlik çizimle bitti diğer yarısı hiç yoktu zaten:)

sonra 5yıl geçti tesco geldi kipayı aldı,ben ikisi 1 ytl olan highlighterlerinden milyonlarca aldım,sonuç yine hüsrandı:(

Buradan herkese sesleniyorum. Uzak durun djsakld

Emir Bey dedi ki...

galip hoca ya bir gidelim emi

operadaki fantom dedi ki...

sovereign: ehaeehüeah denerim de sen bu siteyi nereden buldun madem?:)

october swimmer: valla bilmem, iki yıl önce 2 ytlye aldığım jumbo keçelileri hala kullanıyorum, mis. pilot kalemlerini de severim, uzun dayanmaz ama güzel yazar. ay lav kipa, ay lav tesco:)

emir: gidelim be annem. dersine de girelim.