2 Temmuz 2008 Çarşamba

Henüz ismi bilinmeyen beste grubu

"Henüz ismi bilinmeyen çizgi film müzikleri grubu", Karton fikrini, daha ismi belli olmadan önce bu şekilde somutlaştırmıştık. Yani, ne çalacağımız, ne çalmak istediğimiz, hedefimiz falan belliydi de, grup yoktu ortada, belli insanlar vardı.
Şimdi de yine ikinci dönem başından beri Karton çalışmalarında her 3 kişi kaldığımızda (Deniz-Ergin-ben) bir şekilde bizi dürten fikri somutlaştırıyoruz. Deniz'in besteleri vardı zaten, onlardan birini öylesine çalarken birdenbire çıkmıştı fikir, mutlulukla dolmuştuk, her yalnız kaldığımızda daha da gaza gelmiştik, şimdi de devam ediyoruz manyaklar gibi internet üzerinden birbirimize beste-güfte yollamaya. Ha, benim birdenbire gaza gelmemin ayrı bir nedeni yok değil, var, ama birdenbire eski kutulara gömülüp 5-6 senelik şarkı sözlerini eşelememin bu konuyla hiçbir alakası yok.
Grubun ismi henüz belli değil, ancak "henüz ismi belli olmayan beste grubu", birden gaza gelip stüdyoya falan girebilir, çotanak diye kayıt yapabilir, mümkündür. İşte o duruma gelene kadar -ki bu duruma en az bir 3 hafta var- zaten ismimizi de buluruz o zamana, stüdyo sonrası ben şarkıları da sergileyiveririm bir gazla, sonra o gaz sönerse çok eğleniriz grupçanak:) Öyle oturur bakarız, napalım:)

Bütün bunlara ek olarak, yarın bir okula yaz okulu için ders vermeye gidiyorum. Az çok belirledim ne yapacağımı ama yine de ilk kez ders vereceğimden kelli gerginim oldukça. Oldukça. Yani beni bu kadar gergin görmemişsinizdir. Heyecan değil, kolay gerilen bir insan da değilim, ama söz konusu çocuklar ve ders vermek, aktivite falan yapmak olunca hınggh şeklinde donuyorum durduğum yerde. Bakalım ne olacak yarın. Merakla bekliyoruz.

2 yorum:

Emir Bey dedi ki...

üzerine atlamış saçını başını çekiştiren çocuklar geldi gözümün önüne ehehehe

operadaki fantom dedi ki...

sanırım görüntü açısından öyle bir potansiyelim var eheah:)