2 Temmuz 2008 Çarşamba

Fikrinizi değiştirebilirsiniz!


Fikrini değiştirenleri karşılayan adam: Ayhan!

Ekstrem asosyallik sonrası gelen ekstrem sosyallik bambaşkaydı yahu dün. Ayhan'dan sonra Arda aradı, cuma günü geliyorlarmış İzmir'e ve hatta belki Çeşme'ye, belki bizde kalacaklar. Sonra Ayhan Bey geldiler piste, ben de uzun zamandan beri ilk defa araba kullandım, Forum'a götürdüm kendisini. Biiirazcık korku dolu dakikalar yaşattıktan sonra kendisine, İkea'ya vardık, neş'e dolu dakikalar geçirdik. Ancak meğer İkea'da fotoğraf çekmek yasakmış, mecburen cep telefonumuzla belgeledik salaklığımızı:)

Ayhan'ı piste geri getirdikten sonra günümüzün Alsancak bölümü başladı, Jansu ve Ezgi Hanımları iskeleden karşıladım, Kıbrıs Şehitleri'ne girerken Spark bey ve sevgilisine rastladım, söz konusu ilişkiyi onayladıktan sonra (bir onay mercii olarak Nil İpek Hülagü), yemek yemek üzere Alin's'e gittik. Bizi "tango yapıcaz biz" deyip 9da kovdular, 72'ye sığındık, tek müşteri biziz diye bize kavunlu bi şeyler bile ikram ettiler, tatlı insanlar. Vapura giderken Barış'a, vapurda ise tekrar Spark ve sevgilisine rastladık, eğlence dolu dakikalar yaşadık. Gece de Fatih Bey'in araması ve hatrımı sormasıyla aylık sosyalleşme kotamı -sanırım- doldurdum:)

Bütün bu olayların yanında bir de sümüklüböceğimiz var, haftada bir iki kez salonumuzun ortasına kadar gelmek suretiyle bizi ziyaret ediyor kendisi. Neden geldiğiyle, bizim evde ne bulduğuyla ya da nasıl içeri girdiğiyle ilgili hiçbir fikrimiz yok. Her seferinde bahçeye geri koyuyoruz, her seferinde tekrar salonda -aynı yerde- buluyoruz. Duygusal kimi bağlar kurup lunaparkımızın maskotu yaptık biz de onu:)

Şu fotoda gördükleriniz de dünkü İkea gezimden elimde kalanlardır. Pembe olanın adı Söt Barnslig imiş, İkea kalemlerini çormayı ise çooook uzun zaman önce bırakmıştım, Ayhan eli kalem dolu yanıma gelip "Cortes! Kalem lan!" deyince reddetmek olmazdı. Ve evet, evde bir kalemkutusu dolusu İkea kalemim mevcut, ama dediğim gibi, mazide kalmış bir alışkanlıktı o. Böhüh...

4 yorum:

Emir Bey dedi ki...

ikea güzel bir oluşummuş
geçen gün gittim
onayladım destek veriyorum kendisine

operadaki fantom dedi ki...

güzel yahu, keyifli.
insanın ev döşeyesi geliyor!

alt + 168 dedi ki...

biliyon di mi benim gerçek adım spark değil =)

herkes isim ben niye nick ulan? benim bile değil zaten orijini...

ayrıyetten; görüşelim..

operadaki fantom dedi ki...

biz seni spark tanıdık bi kere. ayrıca hayatımda başka denizler de var ve onları deniz olarak tanıdığım için sana spark demek pek bir işime geliyor, hihihoh:)

ihsan da diyebilirim gerçi ama bir türlü alışamadım o isme.