22 Aralık 2009 Salı

Otomobil dünyasına dair son dedikodular...

Uzun zamandır Lemur insanlarıyla "bir yerlere kaçacaktık", anjak "herkes" gelemediği için yapamıyorduk. Söz konusu insanları hiç evimde ağırlamamış olduğumu da düşününce (gerçi Deniz geldi çok kez), "E hadi gelin bana" demek farz olmuştu.

Ergin Beyler, 'stüdyoda çay saatini tek çeşit abur cuburla geçiştiremeyeceğimi, bu tarz numaralarını yemeyeceklerini' hatırlatınca ben de kendimi mutfağa adadım, ayıptır söylemesi bir patatesli tart, bir de portakallı-çikolata parçalı kek yaptım, sonra da yaptığım şeylerden çok onların primini yedim. Deniz Hanım'ın da getirdiği sigara börekleriyle çeşit sayısı üçe yükselmişti, daha ne olsundu.
Bu arada bunu da denedik, oldu lan...

Gecenin sonunda Uygar'a saygımızı yitirmiş, Ergin'i de gruptan atmaya karar vermiştik, ne yazık ki bu kararlar hava muhalefeti nedeniyle ertelendi. Zira Ergin gidebilmiş olsa da, fırtına nedeniyle Deniz ile Uygar geri dönmüşlerdi, ben ise gayet pijamalarımla, adeta bir teyze modunda salonda meyve soymaktaydım... Ama tabii ki bunun yerine hep beraber çekilmiş olduğumuz son fotoğrafı koyacaktım...


Dün ise Görkem'le büyük bir hevesle derslerimizi ayarlayıp Galip Hoca'yı görmeye gittik, ancak Galip Hoca öğleden sonra demesine rağmen sabahtan okula gidip geri bile dönmüştü. Yapacak bir şey olmadığından kelli, Emir ve Emre Beyler ve Ilgın Hanımlar ile manzarada çay içer bulduk kendimizi. Galip Hoca gelmedi, boynumuzu büküp derse döndük biz de....



Akşam babam geldi asıl, nasıl özlemişim anlatamam. TOSFED yemeğinde kavalyelik eyledim kendisine, bu sabah da gitti. Kafamda hala yılbaşı için İzmir'e gidip gitmemek var. Başka şeyler de var kafamda, onları çözmek için çaba sarf etmek zorundayım, ama bir çözüm görememekle beraber, çabayı anlamsız bulduğum bile söylenebilir şu an. Bir de çok açım be...

6 yorum:

Emir Bey dedi ki...

resimdeki adam sürekli aynı bere ve atkıyla görünüyormuş bu aralar uyarın onu =) bir de iyi fotoğraf çekmişim ha =)

Adsız dedi ki...

son resimde çok çok ve de çok güzelsin :)
cigdem

operadaki fantom dedi ki...

Emir Bey: Halk araştırmalarında "bizce sakıncası yok" çıktı, o yüzden ses edemiyoruz. sansür kötüdür. ve evet, sanırım görkem beylerle en iyi fotoğrafım bu oldu:)

Adsız Çiğdem: Çok çok teşekkür ederim len:)

October Swimmer dedi ki...

eskiden izmir'i o kadar çok severdim ki birinin izmir'e gelme kararsızlığında gaz veren adam olurdum. Şimdi böyle kararsız herhangi birine izmir'e gel gazı veremiyorum, verince yüzüm kızarıyor, başımı öne eğiyorum.

operadaki fantom dedi ki...

bence genel bir sıkıntı söz konusu. ben de istanbul'a gel gazı veremiyorum misal kimseye. ayrıca geleceğim izmir'e, kesin o. gelmem lazım.

October Swimmer dedi ki...

madem kararını vermişsin, izmir candır diyelim:)