30 Haziran 2009 Salı

Yazarımız yıllık izninin...

Çeşme'deyim, hayatım uyumak, yemek yemek, yüzmek, çizim yapmak, uyumak, çizim yapmak, yemek yemek rutininde ilerliyor. Gece uyuyamıyorum, sabah kalkamıyorum, ama tatildeyim, bu bir sorun değil yani. Abuk sabuk şarkı sözleri yazıyorum, o kadar abes ki, 4 dizeyi geçemiyorlar, olsun, onları öyle de seviyoruz. Dün ortaokul arkadaşım Ekin Hanım'la beraberdim ve buraya onun bir fotoğrafını koymak istedim, ama harddisk yanımda değil ki. Hatta sırf kıskanın diye Çeşme sahilinin falan da fotoğrafını koymak istedim, ama çekmediğim için koyamadım, belki sonra eklerim posta. Ayı postu.

Öyle bir tembellik ki o kadar olur. Dünyanın en rahat insanıyım sanırım. Bir de bugün bir Hair plağı aldım, film müziği değil, direkt Broadway versiyonu. İçinde Diane Keaton da var len, alırken fark etmemiştim, sonra dumur oldum.

Ayrıca haftaya İstanbul'dayım. O zamana kadar yazabilir miyim bilemiyorum, zira iki ev yanımızdaki Menevişlerin internetinden, çok zorlama bir şekilde (düşünün, sadece benim odamda çekiyor ve o da yatağın belli bir yerine koyarsam) yararlanıyorum.

Spark'a not: Rapide atmaya çalışıyorum fotoğrafları bana 883 dakika falan diyor aeühaühaehüaehaeühe....

3 yorum:

cem uçan dedi ki...

yıldızburnu'ndan gün batımı seyredilsin oraya gidemeyenler adına... sabah güneş doğuşu büyük plajdan. bunlar olmuyorsa denize girilsin, gözler dipte açılsın...

alt + 168 dedi ki...

olm düşün biz nasıl verecez sana asjfaslga olmadı iki üç posta halinde ulaştıralım. güzeller bi yana çirkinler bi yana şeklinde...

olm yazı bi kere görüşerek bitirmeyelim be...

libérateur dedi ki...

yaz okulu insanları olarak senden nefret ediyoruz!