25 Haziran 2009 Perşembe

Lunaparka dahil olmak


Yani, her yaz mutat olarak gerçekleştirdiğimiz fotoğraf çekimlerinin bu yaz da gerçekleşmesi kaçınılmazdı. Renk Hanım ile pazartesi günkü çekimlerin bir kısmını zaten yayınladım, dün de Deniz Beyler sevgili zevceleri Selcen Hanım'ı da alıp geldiler. Biliyorsunuz ki ufak bahçemiz bir stüdyo kaşarlığında artık ve tahmin edeceğiniz üzere orjinal, kullanılmamış bir köşe bulmak oldukça zor.

Yine de en azından stüdyoya yeni model geldi diye sevinebiliriz, zira:

1- "Selcen'in saçları kırmızı ve bu çok güzel"

Deniz'in neden "hep Selcen'i çekiyoruz?" diye isyan ettiği bir anda (ki sanırım sonrasında benim daha çok fotoğrafım var, neden bilmiyorum) bunu dediydim cevap olarak. Kırmızı kırmızı parlıyor yahu saçları, ne güzel.

2- En sevdiğim çiftler sıralamasına 3 numaradan giren Selcen ve Deniz, uzun süre yerini koruyacak gibi gözüküyor (Birinci sırada anne baba var elbet, sonra da Deniz ile Uygar. İki çiftte de bir ayrılık söz konusu olmadığı sürece sanırım değişiklik olmaz.).

3- Üç günde on beş bin beş yüz seksen iki adet fotoğrafım oldu iyili kötülü. Bunun dışında Selcen'de deli deli bir sürü fotoğraf var.

4- Ben benimkini Arda'ya verdim, ama uzaktan kumanda eğlenceli bir şey, hagaden. Buna dair fotoğraf koymak isterdim, ama hepsi Selcen'de. Hatta benimkilerin iki katı kadarf fotoğraf var onda.
Mutlu olun len zibidiler.


3 yorum:

alt + 168 dedi ki...

love you.

Sel dedi ki...

Kadakal en kısa zamanda "1küsürcigabayt"lık fotoğraf dosyasını Hülagü'ye ulaştırmak için yollar arıyor.

operadaki fantom dedi ki...

lav yu bot

ayrıca benim de bendekileri ulaştırmam lazım. hele hele hele...