4 Nisan 2009 Cumartesi

Laylaylay

  • Dün gece dokuzda yattım, sabah da beşte kalktım. Neden diye sormayın, bilmiyorum. Sanırım uykum geldi ve uykum kaçtı.
  • Alınız size geçmişten gelen bir fotoğraf. Geçmiş dediğim de 3 hafta önce falan.
  • Filmlerimi banyo ettirdim pek mutluyum, bir de taramak için Akif Bey'den haber bekliyorum. Değmeyiniz keyfime. Remzi de sanırım rubik küpüyle oynuyordur mutlu mutlu. Yok yahu, fosur fosur uyuyordur şu an.
  • Biz zamanın durduğu dükkan gördük. Gerçekten. Gittiğimiz gözlük/saatçide onbeşbin tane saat vardı, saatler çalışıyordu, ama zaman akmıyordu. Sırf ortamına verdim anneannemin gözlüğünü, orada değişecek camları.
  • Filmlerimi banyo ettirdim ya, bak gerçekten mutluyum. Durup durup açıp bakıyorum. Hatta bir heves fotoğraflarını çekip photoshopta negatife bile çevirdim. İşe yaramıyor değil, en azından fikir veriyor ahaha.

Ahah, yaşadığım sefalete bak, Allah kahretmesin...

  • O değil de Sirkeci'de, Hayyam Pasajı'na giderken bir baklavacı var. Ama köşedeki büyük olanı demiyorum, onun yanında, ufak, dar bir dükkan. EKMEK KADAYIFI YİYİN ORDA. Sonra Taksim'e kadar koşun (çok güzeldi ühühü..).
  • Mendiller odamı ele geçirecek...
  • Cuma günü Lemur olarak Kadıköy'deydik, Deniz Hanım'ın muhteşem rehberliği ışığında gezdik, sahilde yürüdük, donduk... Arada zeka seviyemiz düştü, hatta "şarkıya uygun koşu" diye bir şey keşfettik, bir nebze ısındık. Hayır, sen çık sahnede "unutayım derkeeen kuruttum hayalleerriiiii" de, "saklanırım beni almaaaa" de, depresyona gir, ondan sonra şarkıya uygun koşacakmış. Böyle tutarsız grup görmedim, ama seviyorum lan.
  • Lemur demişken, Ergin bu blogumu çok gereksiz buldu. Hiç bozulmadım, aksine onayladım kendisini, gereksiz zira:)
  • Çizilecekler: Naber? tişörtü, Meh tişörtü, hatta Magic the Gathering mana serisini bi daha çizem ben...
  • Bugün beşte kalktım ya. Altıda bir daha yatayım dedim, uyuyamadım. Alt buçukta giyinip çıktım, Etiler'de yürüdüm. Etiler'in garip bir yer olduğuna karar verdim. CANLI ISTAKOZ DÜKKANI VAR YAHU. Gerçi bu garip bir şey değil ama sabahın köründe ara sokakların birinde önünüze çıkınca afallıyorsunuz.
  • Bir de biri taksicilere, taksiye binmek istediğimiz zaman zaten elimizi kolumuzu kaldırıp işaret ettiğimizi, bize "abla geleyim mi? abla? abla taksi?" konulu korna çalmalarının GEREKMEDİĞİNİ rica ediyorum söylesin.
  • Siz bilmezsiniz, biz 7pf2p olarak Boğaziçi'nde konser verdik. Ne de güzel verdik pek de güzel verdik. Buyrunuz bu da bise çıkmış, Echoes çalan ve 2,5 saat ara vermeden çaldığı için yorulan 7pf2p:

Not: Fotoğraflar için Södö'ye çok teşekkürler yahu.

6 yorum:

Emir Bey dedi ki...

echoes çok beğenilmiş ben öyle duyumlar aldım çok tebrik ediyorum ben de sizleri yahu !

efe dedi ki...

herşey iyi hoş ama sefalet kısmını çakamadım

efe dedi ki...

ya bi de yorum için onay istemiyor musun tilt oluyorum

Travis dedi ki...

begenilenler echoes ile sınırlı deildi:)

operadaki fantom dedi ki...

emir bey ve travis: teşekkürler çok:)

efe: yahu sefalet dediğim her negatifin cama dayayıp tek tek fotoğrafını çekip fotoşopta "inverse" eylemek, sonucunda da yamık yımık fotolar elde etmek. yorumlarda onay istememin nedeni de başka türlü yorum geldiğini fark etmemem:)

travis:

efe dedi ki...

bir yaratıcı çözümler iki peki öle olsun