18 Nisan 2009 Cumartesi

Hıtırellez

1-(Geç kalmış olsam da şunu yapmam lazım)

Sosyetenin asi gençlerinden Noyan Sağlam, İzmir-Istanbul uçağında objektiflerimize yakalandı. Gergin tavırlarıyla dikkat çeken Sağlam nereye gittiğini söylemezken, uçaktan iner inmez koşar adımlarla dış hatlara ilerlemesi "yurtdışında gizli bir buluşma" ihtimalini akıllara getirdi.

O değil de, Allah kolaylık versin.. Piyade seni:)

2-Bu hafta hıdrellezle tek alakası HITIR diye okuyunca eğlence yaratması olan HTR sınavına toplu çalışmalar yaptık, kalabalıkça bir ekip. Zeka düşüşleri yaşanmadı değil elbet, normal olarak, nitekim aynı düşüşler sınava kadar öyle bir devam etti ki, kimsenin sınavı über geçmedi, çalıştığımız halde. Yine de Barış Zeren'i yaptığı sınavdan ötürü değil (zira gayet mantıklı bir sınavdı), dün Yora konserine gelmediği için kınıyorum. Heves etmiştik halbuki cümleten:)

3-Evet, dün Yora'nın konseri vardı. Hatta Korofest de vardı. Ama onlardan yarın bahsederim artık.

4-Galip Tekin'in doğumgününü kutladık ehihi...

5-Galip Tekin'den çıkıp kendimizi çimlere attık, atmadık değil hani. Emir bey, sağolsun sanatsal fotoğraflarıyla günümüze neşe katarken, yanıbaşımızdaki ritm atölyesi de (ay lav yu marullar) ayrıca hoş oldu. Ortamda depresyona girenler, gayet neşeli olanlar, bira içenler, uzaktakiler, yakındakiler, hippiler ve saire, cümleten mevcuttu. Ve senenin başından beri ilk defa doğru dürüst çimlere oturan biz mutluyduk efenim. Uzun zamandır ilk defa bu kadar malzeme bulan ben, sanırım daha da çok mutluydum, ehih.


4 yorum:

www.ibuykorea.com dedi ki...

I like your blog. ^^
do you know Seoul, Korea?
If not, come to my blog.
Thanks a lot~~^^

Emir Bey dedi ki...

i also like your blog
especially the photo with galip hodja =P

operadaki fantom dedi ki...

i like my blog too..
unuttum bakın, size fotoları yollayayım bir ara emir bey:)

alt + 168 dedi ki...

your blog sux, cuz it includes no-yan sağlam.