31 Ocak 2009 Cumartesi

Lüleburgazlı Küçük Hasan ve Arkadaşları

  • Bu adamı tatilde çok gördüm. Göreceğim de sanırım daha, yeterince fotoğrafını çekmedim henüz. Gerçi fotoğrafını çekmeyecek olsam da sanırım yine dürterdim. Ek olarak daha doğru dürüst görüşemediğim Ayhan, Can ve kuzenim Renk var. Renk'e de, kendisini geldiğim iki hafta boyunca görmeden Alsancak'ta rastlamak bambaşkaymış. Aslında ayın beşinde BAL Partisi var, ancak ertesi gün de konserimiz var, ne olacak bu işler? Belki öncesinde uğranır, insanlar görülür falan, güzel olur. Belli olmaz ki bu işler.

  • Konser derken, evet, 6 Şubat'ta 7 Pink Floydlar ve 2 Prenses -değişiklik olsun diye- Studio Live'da sahne alacak:) Bu arada söylemiş miydim ki, 7pf2p blog açtı, bu blogu temsilen de buraya Erhan'ın çektiği, sağ kaşımın kontrolden çıktığı fotoğrafı koyuyorum. Yahu bir haftadır görmüyorum adamları, ama özledim şimdiden, ilginçtir. (Küçük, ufak, bilinmese de olabilecek sır: 7pf2p çok acaip işler peşinde).
  • Yeni beste var!
  • Yora ve Lemur, daha önce de yanlış bir şekilde belirttiğim ve düzelttiğim gibi, 18 Şubat'ta Dogzstar'da. Konserin afişini yapmam lazım, gerim gerim geriliyorum, ancak daha fazla kaçamıyorum, yarın sabahtan akşama kadar oturup onu yapıyorum. Evet evet, yarına dair planım bu.
  • Çilekeş'in klibi (evet, greenbox olan) (hatırlamak için buraya alalım sizi), Allah kısmet ederse pazartesi günü yayında! Arda Bey'e mesaj attım hangi kanalda olduğunu öğrenmek için, ama kendisi muhtemelen klibin son düzeltmeleriyle uğraştığı için mesajı görmeeyor. Ben klibin küçük bir kısmını seyrettim ve diyebilirim ki; gerçekten güzel oldu. İtinayla seyrediniz.
  • TRT'nin 41. yılını kutluyoruz cümleten, Emir Bey sağolsun. Hakkaten işin ucunda papyon da varmış, ancak soldaki resimde de açıkça görüyoruz ki, aziz dostumuzun papyonu bir nebze yamuk. Bu arada, evet, televizyondan fotoğraf çekmek zorunda kalacak kadar sefilim. Daha teknolojik olsaydık yüksek teknolojili screen shotlar alırdık, sağlık oldu. Ayrıca gösteri gerçekten güzel, hele bir de 60lardan kalma görüntüleri verdikçe ben keyifle doluyorum. Misal şimdi her yöreden bir 'temsilcinin' Deniz ve Mehtap söylediği bir görüntü var, Mustafa Topaloğlu bile mevcut söz konusu görüntüde.
  • Yine de en güzeli Barış Manço'yu, Mazhar Alanson'u, Cem Karaca'yı falan görmek sanırım. Ayrıca az önce Emir Bey'in papyonuna laf attıysam da, sağ tarafta görüyorsunuz ki, arkadaşları arasında en edepli, en düzgün, en karizmasından ödün vermeden şarkısını söyleyen adam kendisi.
  • Tatilin hızla geçiyor olması birazcık dürtüklüyor beni, ayrıca demek isterim ki bir kemandan çıkan en güzel seslerden biri akord etme sesidir. Saygılar efendim:)

4 yorum:

alt + 168 dedi ki...

daha da görüşecez, daha foto da çekecen... bayraklı var daha...

Emir Bey dedi ki...

ahsudhuahduahda çatladım fotoğraflara ikinci fotoğraftaki edepli duruşumun sebebi sözlere hakim olmamam olabilir gibime geldi, yoksa baya bağırdım =P bu arada ikinci karede papyon bir nebze daha mı düzgün bilmem =P yanımdaki çocuğa sormuştum halbuki =) ümit tokcan, emel sayın gecenin benim favorim olan isimleriydi, hadise de çok samimi ve sempatik olduğu için sevgimi kazandı.

Yargı dedi ki...

luleburgazli kucuk yargi benim

operadaki fantom dedi ki...

sarunas: elbette ki görüşeceğizdir, yıkıntı binalar önünde depresif pozların var daha:)

emir bey: güzel geceydi güzel. Emel Sayın inanılmazdı hakkaten, tabii siz arkadan izliyordunuz, biz televizyondan baya etkilendik kendisinden...

yargı: o zaman topla grubunu da TRT'de bi sahne al bakalım:)