22 Kasım 2009 Pazar

Klişelere boğulmuş çek beni...

Ne yapmaya çalıştığımızı inanın bilmiyorum...

Yarı sürpriz bir şekilde haftasonumuzu İzmir'den aramıza katılan sevgili dostumuz Ayhan Beylerle geçirdik. Yani, evet, haftasonu İstanbul'a geleceği biliniyordu, ama görüşmelerin bütün haftasonuna yayılması sürprizdi. Şikayetçi miydik? Yo dostum yo, şikayet yok. Sanırım tek şikayetim bir şekilde beraber yemiş olduğumuz 5 öğünün de hamurişi olması, bu 5 öğünün üçünü de çeşitli pizzaların oluşturmasıydı.

Sivil kariyer çok acaip bi şey...

Evim epik bir 7pf2p buluşmasına sahne olacaktı aslında, ama herkes yatağa düşünce buluşma iptal oldu. Akabinde pazar günkü stüdyo da iptal olunca, Sayın Hanores ile kendimizi güney kampüse attık. Tabii işin içine mont, kuru yapraklar, bulutlu hava, bere ve beyaz ayarı girince neşe dolu 'sonbahar fotoğrafları'mız oldu. Kuru yapraklar evet.

Sizi kuru yaprak konusunda uyarmıştım...


Depresyon konusunda uyarmamış olabilirim, haklısınız...

Yeteri kadar eğlendikten sonra bir süre kedilerle haşır ve neşir olduk. Hatta sonrasında Görkem Beyler de bize katıldılar, kendileri çok uykuluydu ve uykuları pek açılmadı, ama olsundu. Bir süre daha oyalandıktan sonra ödev ve ders amacıyla tekrar yukarı çıktık, böylece atraksiyonlarımızın sonuna gelmiştik (gelmiş miydik?)...

"Nefret ediyorum hepinizden..."

Tabii ki ders çalış çalış bir yere kadardı. İçimiz çürümüş, canımız sıkılmıştı, fotoğraf makinası da gayet ortada duruyordu. Zırvaladık biz de, ne yapabiliriz ki başka?

San'at... Adeta dışavurum...

Sonuç olarak, yaklaşık bir buçuk saat önce Ayhan Beyleri uğurladık, "gece depresyonunuz da bizden olsun" deyip, mp3çalarına Jeff Buckleyleri doldurduk... Ayrıca yukarıdaki sonbahar temalı fotoğraflardan, özellikle kuru yapraklı ve depresyonlu olanlardan dolayı tepkilisiniz biliyorum. Ben de tepkiliyim, üzülmeyin...

Neden kuru yaprak!!!!???... Neden???....

4 yorum:

black dedi ki...

aysegülnazcan niçin blogunun izleyici kısmı yok? halbuki ne kadar da izliyorum ben onu, bayılarak izliyoruz ailecek yahu. (bir tost)

operadaki fantom dedi ki...

bilmem ki, izliyor musunuz ki? ekleyeyim mi ki?

black dedi ki...

ekle ekle çok izliyoruz biz onu çok seviyoruz.

operadaki fantom dedi ki...

e hani, bak ekledim, hiç izlememişsiniz:)