12 Mart 2010 Cuma

Ton Balıklı Makarna.


Dün akşam Rock Korosu'nun geçen dönem gerçekleşmeyerek bizi hüzünlere gark eden konseri vardı sayın seyirciler, ve hatta koro şefi de, arkadaş kontenjanında da pek sevip saydığımız, aynı zamanda bir 7pf2p prensesi olan Ceren Hanım'dı. Ancak kendisini pek ortalarda göremedik, zira kendisi ya balkondan sesi kısılmak üzere olan koristleri topluyor, ya da öksürüyordu. İkisini de yapmadığı kısa zamanlardan birinde "çok hastayieam" diyebildi, biz bunu diyebilmesine bile şükrettik o an.


Neyse efenim, bu konserin en güzel yanı bana çok uzun zaman sonra tekrar fotoğraf çekme ve Garanti Kültür'ün ışıksızlığını hatırlayıp içimden ekipmanıma bir kez daha küfretme fırsatını vermesiydi. Gerçi haksızlık etmeyeyim, hoşuma giden birkaç bir şey var aralarda, ama zaten uzun zaman sonra tekrar koşuşturmak, oradan aradan bir yerden fotoğraf çekecek bir yerler bulmak, surat ifadesi beklemek, hareket gözlemlemek, şarkıyı takip etmek ve benzeri bir sürü detay o kadar güzel geldi ki, çıkan fotoğraflar pek de umrumda değil.


Yalan söylüyorum, tabii ki umrumda. Ama işte, olduğu kadar. Ayrıca evet, Rock Korosu konserine gidip korodan çok orkestrayı çektim, yapmadım değil. Bunlar da pek net olmasalar da geceden pek sevdiğim iki fotoğraf diyebilirim, ilki Uluç'un surat ifadesinden, ikincisi bizzat hareketliliğinden :



Neyse, bütün bunlardan bağımsız ve güzel bir şey: yarın 7pf2p olarak Ankara'da, Dib Sahne'deyiz. Bu haberin yalan ve can sıkıcı olan bölümü ise Ceren ile Emir'in hastalık sebepli aramızda olamayacak olması. Yani, bir deplasman konserini daha eksik kadroyla veriyoruz ulan. Kozmik dengeler, ne alıp veremediğiniz var grupla, allasen?

2 yorum:

gürültü dedi ki...

fotoğraflar çok hoş bence:)

Adsız dedi ki...

@gürültü: sen uzaktan fotoraf çekmeye devam et daha
@aysegulnazcan: fotolar cidden süper eline sağlık teyzecim