12 Mayıs 2009 Salı

İstanbul uyurken

  • Taşoda'yla ilgili yazmak istiyorum, ama fotoğrafların, videoların ve kayıtların gelmesini bekliyorum. Hatta sanırım hiçbir şey yazmadan sadece onları paylaşmak istiyorum. O yüzden şimdiden, yani elimde fotoğraf neyin yokken, konserin oldukça güzel geçtiğini söyleyebilirim. Evet, bireysel hatalarımız vardı, en azından kendi çalamayışlarımın/slap atamayışlarımın farkındaydım, ama güzel bir kalabalık, sevdiğimiz insanlar gelmiş hep izlemeye, akabinde de Yora çıkmış, zıplamaya devam etmişiz filan. Bütün günün keyifsizliğini 4 konserle attık çöpe. Ayrıca Yavuz Çetin Project'te ağlamadım ya, ben ona yanıyorum (Kayahan edasıyla söylenecek).
"Nereye neden bakıyorum hiçbir fikrim yok..."

  • Aslında Taşoda'ya dair şöyle bir kayıt var; Fatih sağolsun, ben Popcore'la sahneye çıktığımda beni telefonuyla çekmiş. Sabah izledim/dinledim, oh dedim, ne güzel gezinmişim o sesten o sese. Feci hallerdeymişim. Bir daha çıkarmasınlar beni sarhoş sahneye. Lütfen. Uluç, sana bu lafım:)
  • Oi Va Voi konseri var haftaya, yehu. Ertesi gün de 7pf2p konseri var. Sonraki hafta yine 7pf2p konseri var, bu sefer İzmir'de. Doğumgünümde İzmir'de olacak olmak güzel.
  • Bu gece BÜFOK'a gidip filmleri tarayacak, bir de film banyo eyleyecektik, ama bilgisayara format atılmış olması ve karanlık odanın doluluğu sebebiyle boynumuz bükük geri döndük. Ayrıca Akif'i yılın bilge insanı seçiyorum, seçmek üzereyim, ahanda seçtim.
  • FLOW Roxy'de derece alsın be... Hadi be...
  • Sanırım boş konuşuyorum. Ve sanırım yatmalıyım.

2 yorum:

Travis dedi ki...

Oi Va Voi ile 7pf2p nin konseri aynı gün deil mi? yoksa bende mi bi gariplik var?

operadaki fantom dedi ki...

Aynı gün. Ama ondan önce bir gün daha oi va voi konseri var. Böylece Perşembe Oi Va Voi, Cuma 7pf2pye gidebiliyoruz. Yehu:)