17 Mayıs 2009 Pazar

Ödeve başlamadan önce

Bildiğiniz gibi, yine ödevimi yapmamak için bahaneler arasında geziyor, çılgınca oyalanıyorum. Ödev dediğim de aslen bir makalenin özetini çıkarmak, ama nasıl bir üşengeçlik varsa içimde camı açmak-su içmek-nette dolanmak-su içmek-camı kapatmak özetinden çıkamıyorum. İşbu üşengeçlik çıkmazında iki gecemi Açmöf ile, yeni tanıdığım insanlarla geçirdim ya, ona şaşırıyorum ben. Bu güzel insanlarla beni tanıştırdığı için Emir Bey'e, iki gecemi de keyifli kıldığı için de Açmöf'e teşekkürlerimi sunuyorum buradan. Ayrıca bu ne sıcak yahu?

Yakında çok eğlenen fotoğraflarım düşecek feysbuka ondan korkuyorum bir de. Zira bence eğlenen kız fotoğrafı kadar korkunç bir fotoğraf yoktur.

O değil, Görkem sağolsun, iki film de banyo edildi. Böylece gerçek anlamda Cmena'ya dair elimizde bir fikir var şimdi, dünyanın en datlı makinası falanmış. Agfa Silette 2 de 2.8 değeriyle yer yer fotoğraflarıma çok kötü şeyler yapmış, ama her zaman yeri ayrıdır, o da bunu bilir zaten, ondandır bu şımarıklığı sanırım.

Artık birinin çıkıp, "dur! kes o cümleyi orada, başka cümleyle devam et!" demesini ve beni bitmeyen cümlelerden kurtarmasını istiyorum. O kadar istemiyor da olabilirim, bilemedim bak şimdi.

Buyrunuz Agfa Silette II:
Buyrunuz Cmena 8m:

2 yorum:

sabloncu dedi ki...

haha, facebook profil fotoğrafım değişiyor sayenizde.

October Swimmer dedi ki...

ahaha dünyanın en boş insanıyım, gönder ben yapayım ödevlerini jkdlsakfl