13 Mart 2013 Çarşamba

Emir Bey, 60m2'de


Emir Bey ile bu akşam, değişiklik olsun diye 60m2'deyiz. "Neden çarşamba akşamımı Beyoğlu'nda mayışarak geçirmiyorum ki?" gibi düşüncelere sahipseniz, buyurun, bekleriz. Biz işten çıkıp geleceğiz.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Az önce bir yorum yazdım, bilgisayarım yorumu yedi. Yastayız.

İhmalasyonda şampiyonluk hiç hoş değil. Kendin de demişsin yazınca neşelendim diye, yaz ki neşelen.

Neşeli yazmayı başarıyor olman da ayrı bir hoşluk. Ben dünyaya neşe katayım diye başladığım blogda sıkıntı kusmaktan ötesini sanırım yapamadım. Sen yaz, konular sıkıcı olmaz. Sıkıcı olduğunu bile düşünsen sıkılmadan okuyanı olur.

15 yıllık dandik bir mikrofonu kullanmaya başladım diye sevinçten takla attım, herhalde stüdyoya girecek olsam zıplayarak giderdim. Heyecanlı sevinçli güzel haberler duymak süper bişey.

Ne diyordum, yaz ki neşelenelim.

operadaki fantom dedi ki...

ben daha cevap yazamadan sen bana yorum yazmışsın, oldu mu hiç?

başaramıyorum işte şu ara, yazdıklarım da biraz zorlama geliyor bana, o aslında sorun. ama bugün yazarken iyi oldu, o histen biraz kurtuldum gibi. zaten şimdi bir olaylar silsilesi olur, buralar renklenir, iklim değişir, akdeniz olur ve gülümseriz.

Adsız dedi ki...

cevabını halen bekliyorum, o yüzden oldu bence :)

zorlama gelmesi durumu bana da çok oluyor. sanki yazdığım samimi değilmiş gibi oluyor. ya da ödev için bir şeyler yazan ilkokul 2 öğrencisi üslubuna döndüm gibi geliyor. o histen kurtulman iyi olmuş, içindeki yaratıcı kıvılcım ayakta kalsın ki yazı olur şarkı olur çizi olur bir şeyler gelsin senden.

hep derim, gülümsemeyince hiç bir şey olmuyor. her şeyin başı gülümseme. o yüzden gülümseyelim.

Adsız dedi ki...

ben mi bir mallık yaptım yoksa blogger mı yaptı bilmiyorum ama ben bu yorumları bundan sonraki posta yazdık sanıyordum. hayırlısı bakalım :)

operadaki fantom dedi ki...

tahmin ettim onu ben:)

Adsız dedi ki...

Anonim sana bunlar
Ebeyin annesi. Senin nesene scam, yvsk uslubuna kaym, kalibna osurm