15 Şubat 2013 Cuma

Arapsaçı

Son dönemde yapılan, paylaşılacak çok etkinlik denk geldi, misal Emir Bey konseri vardı, hem de Kamuran Kolçaklı. Dün misal yolda Selcen'e rastlayıp gecenin bir kısmını onunla ve arkadaşlarıyla Moloko konseri izleyerek geçirdim (bence daha güzel bir etkinlik olamazdı). Sonra misal yine dün gittim Selim Saraçoğlu dinledim Peyote'de, "bu adam müzisyense ben neyim, ben müzik yapıyorsam bu adam ne yapıyor" diye bunalıma girdim, ruhumu teslim ettim. Bir yandan Ozan ile bir takım çılgınlıklar peşindeyiz ayın sonu için, 27 Şubat güzel bir tarih, bence tutun o tarihi, bırakmayın.

Ama bugünkü konumuz, bütün bunlardan alakasız, bir adet Ilford Sportsman, ve az çok verim almaya başladığım bir Holga.

Ilford Sportsman kardeşimizi şu gün, dev gibi bir ikinci el deposundan 3 euroya almıştım. Az çok tahmin edersiniz ki işime yarayabilecek bir şey 5 euronun altındaysa benim elim ayağım oynar, illa almam gerekir. Böyle böyle çok fazla 5 euro altı şey alınca toplamı ekstrem boyutlara ulaşabiliyor gerçi ama bunu da kontrol altında tutmaya çalışıyoruz.












Bir de biliyorsunuz Holga ile kavgalıyım biraz, ama inatla kendisiyle barışmaya çalışıyorum. Bu son filmden çıkanlarla barış adına ilk adımlar atıldı sayılabilir. Gerçi şu filmi banyo etmem o kadar uzun sürdü ki resmen ağlıyor fotoğraflar. GÖZYAŞIYLA BANYO EDİLDİLER. ehehehe.







1 yorum:

Emir Bey dedi ki...

hepsi ayrı ayrı görsellik