7 Şubat 2011 Pazartesi

Her eve bir disko topu lazım


Fotoğraf makinaları dün yine bir takım gençlerin anlamsız çabalarına alet oldu Bostanlı'da. Genç başına bir makinanın düştüğü ortamda aynı zamanda bir rus şapkası, bir pipo ve bir çok gözlük de söz konusu çabalara ortak oldu. Yapılan çalışmalarda, fotoğraf çekimlerinin öğlen saatlerinde Bostanlı'daki bir kafede başladığı ortaya çıktı.


Soluğu Karşıyaka Açıkhava Tiyatrosu'nda alan gençler, orayı da pis emellerine alet etti, çekinmedi.

Aralarındaki çift, çiftliklerini doyasıya yaşamaya karar verip hazır şapka da varken Sibirya'da bir çiftlik almaya karar verdi.

Boş ve yeterince renkli bir ev bulan gençler, ahlaksızlık ve anlamsızlık festivaline elbette burada devam etti. Dünyaya yeterince zarar verdiği anlaşılan gençler akşam saatlerinde polis tarafından dağıtıldı.Bu gençler bir hevesle profil fotoğraflarını falan da aynı seriden yaptılar (bkz. ilk foto). Ama aslında her şey şöyle bir şeyden ibaret olacaktı:



2 yorum:

Sel dedi ki...

Ve beklenen post! Ehe.

Yıllar sonra bu fotoğraflara baktığımızda umarım hangi mevsimde olduğumuzu hatırlarız.

Son fotoğrafa da bir düşünme balonu koymak istedim, içine de birinin bir fotoğrafı :)

operadaki fantom dedi ki...

bence yıllar sonra baktığımızda umarım bu fotoğraflara bir anlam verebiliriz. buraya koymadığım nice anlamsız fotoğraf, harddiskte yıllar sonra çocuklar/torunlar tarafından keşfedilmeyi bekliyor:)