8 Eylül 2010 Çarşamba

Tiri viri pürsüt




Sorulan soru pembeydi, ondan bu sanatsal duruş...

Dün gece, Trivial Pursuit adlı, batının ilmine göz kırparken, kendi kültürümüze de bir saygı duruşu niteliğinde olan, neş'e dolu oyunu oynamak üzere 5 kişi Bostanlı'da bir araya geldi. Yeri geldi kolay soruların cevapları unutuldu, yeri geldi en zor sorular çotank efektiyle bilindi (hayır, benim herhangi bir masa oyununda olduğu gibi, bu oyunda da herhangi bir iddiam yoktu, bir yerden sonra bütün soruların cevabı "Ahmet" idi) (ve bu da, mekanda çalan şarkıların yanında, Görkem'e selam ettiğim başka bir noktadır). Sonuç olarak, oyun iddiasız 4, iddialı 1 kişinin arasında devam etti, kazanan kediyi aldı.

Oyunun şampiyonu Erdem'i, kediyi kaldırırken görüyorsunuz...

Maçın olduğunu aniden hatırlayıp, oyun bittikten sonra maçı izleyeceğimiz bir yer arayışına girdik. Arayışa girmek tuhaf bir söz öbeği. "Biz de işte 5 kişi toplanıp arayışa girdik". Arayışlarımız neticesinde maçı güzel güzel izledik, maçtan sonra ise nasıl olduysa kontrol edilemeyen bir "500 Days of Summer" tartışmasına girdik.










Suffer... Too much suffer...


Acı, keder bir yana, neş'e dolu geceyi anlatan bu yazıyı "o kadar büyü yapıyorlar, o kadar mistikler ki" konulu filmlere afiş olacak şu fotoğrafla bitiriyorum. Halbuki tek amacımız mumlar yardımıyla odaklamayı kolaylaştırmak, en kötü ihtimalle çayda çıra oynamaktı. Olamadı.



7 yorum:

October Swimmer dedi ki...

suffer'lı fotoda deniz koptu kopacakmış

Sel dedi ki...

Ultimate renk *dark side of the moonunu oluşturmuşuz son karede.

*tayf. (c)Trivial Pursuit 2010

October Swimmer dedi ki...

bu arada o iddialı bir kişi derken denizi kastediyorsun sanırım, benim hiç bir zaman iddiam olmadı. Hep deniz iddia etti, durmadan, bıkmadan... jdklasdjkla

operadaki fantom dedi ki...

Octo:sufferdı di mi lan. aklımda neden sorrow kalmış ki:) düzelteyim.

ayrıca oyunun sonunda "abi hiç oynamasaydık aslında erdemin kazanacağı belliydi" demedik mi? bilincinde olmadığın bir iddian var ortamda:)

Sel: Kırılma o ışık kırılmış:)

Emir Bey dedi ki...

"Biz de işte 5 kişi toplanıp arayışa girdik."

bu arada harf doğrulama olarak verifikeyşın kelimesini bozarak yaptıklarından şüphelendiğim verifyik diye bir şey çıktı çok güldüm

alt + 168 dedi ki...

sadece yorum yazmış olmak için geldim.

operadaki fantom dedi ki...

emir bey: veriföyk! artık profil resimleriniz animasyon olmeyor çok mutsuzum.

terssoru: hoşgeldin, geç otur..