13 Eylül 2010 Pazartesi

Silence! Destroy him!

"Baharda almış olduğum beyaz ayakkabılar yazın ortasında bazı arkadaşlarımın ve yakın akrabalarımın deyişiyle "çapulcu ayakkabısına" dönmüştü. Ancak pek sevdiğim, duygusal olarak pek bir bağlandığım bu güzide ayakkabılara bir zarar gelsin istemiyordum, giymesem de, görmesem de, ayakkabılar benim ayakkabım olacaklardı. Gerekirse saksı görevi görecek, gerekirse duvara asılacaklardı, ama bu evden dışarıya çıkmayacaklardı..." gibi iddialı açıklamalar yaparken, bir yandan da kımıl kımıl, ayakkabıları nasıl tekrar giyilebilir hale sokacağımı düşünüyordum (gerçi bence zaten giyilebilir haldeydi, alt tarafı rengi sararmış, biraz eskimiş, kirlenmişti mesela...).

Yapmayı düşündüğüm birkaç şeyin başarısız olacağını fark edince daha basit bir şey yapmaya karar verdim. Evet, yine Flight of the Conchords güdümlüydüm, evet yine robotlar ve işte canım ciğerim ayakkabılarım:



"Abi o değil de insanlar ölmüş diyolar?"

7 yorum:

ali öztürkmen dedi ki...

cog gözel layn

gürültü dedi ki...

neyle boyadın ki çok güzel olmuş :)

Alican dedi ki...

ohan seri üretime geçilmeli

Ece Şakarer dedi ki...

seni kaçırcam, gel evimi odamı kıyafetlerimi ayakkabılarımı boya diye. salıvermicem hiç.

neyle boyadın hakkaten?

operadaki fantom dedi ki...

ehehey!

efenim malzemeler: kırmızı sprey boya, siyah ve turuncu akrilik boya. kırmızı sprey boya da virgin radio'nun her bir konsere sponsor olup da çıkışında herkese virgin radio stencili ve kırmızı sprey boya dağıttığı günlerden kalma.

Deniz dedi ki...

çok tatlılar lan. şöyle birtakım şeyler de var, o kafalar olmuş.
öperim çok :)
www.milkyhead.com

efe dedi ki...

bu ayakkabılar yarmış yahu.